Frank's Kitchen

Wijn & Kaas (vanaf 8 personen)

Is er een betere combi dan wijn en kaas? Frank is wijnkenner en kaasmonster. Hij vertelt op laagdrempelige wijze over beide producten en laat je de mooiste combinaties proeven. De proeverij is all-in, je hoeft niets te doen. Zet de deur open en Frank komt binnen met zijn wijn en kazen!

32.50
Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending
    bij bestellingen vanaf 70 euro
  • Vandaag besteld
    binnen 1-2 werkdagen verstuurd
  • Niet goed, geld terug
    100% smaakgarantie

Kenmerken

Gegevens

Wijn- & Kaasproeverij met Frank

Frank Rozendaal, oprichter van de BiologischeWijnwinkel en Frank's Kitchen is gek op wijn, maar nog veel gekker op kaas. Hij is een echt kaasmonster. De combinatie van wijn en kaas is natuurlijk geweldig, maar hoe match je de juiste wijn bij de juiste kaas? 

De wijnen en kazen die Frank meeneemt zijn puur natuur. Als wijnhandelaar kan hij putten uit honderden wijnen en voor de kaasjes weet hij zijn adressen. Meestal direct van de boer of van de betere kaashandelaren. "Ik heb een voorkeur voor rauwmelkse kazen en biologische en biodynamische wijnen. Kaas en wijn kennen allebei een geweldig pallet aan smaken. Een kaas van de ene boer is de andere kaas niet en zo is dat ook met wijnen. En dan heb je nog kazen van verschillende dieren met totaal andere smaken en verschillende bereidingswijzen en -rijpingstijden. En de wereld van wijn is ook gigantisch uitgebreid. Kortom: genoeg ingrediënten voor een heerlijke, leuke en stiekem ook nog leerzame proeverij."

Frank neemt alles mee wat je nodig hebt voor een goede proeverij, dus glazen, kaasplanken, openers, spittoons, proeflijsten en smaakwielen. Het enige wat jullie hoeven doen is aandacht hebben en bovenal: genieten!

Praktische informatie

Minimale grootte groep: 8 man/vrouw
Datum: in overleg
Aanvang: 19:30 uur
Duur: ongeveer 2,5 uur
Locatie: waar jij maar wilt (vanaf 60 km reiskosten a 0,19 p/km)
Vragen? Mail naar Frank via hallo@frankskitchen.nl

Reviews

Wijn & Kaas (vanaf 8 personen)