Frank's Kitchen

Wijnproeverij (vanaf 8 personen)

Maak kennis met de wondere wereld van wijn. Frank van Frank's Kitchen en de BiologischeWinkel neemt je mee op wijnavontuur en laat je op laagdrempelige manier kennis maken met het proeven van wijn. Natuurlijk neemt hij fijne wijnen mee! Te boeken vanaf 8 personen bij je thuis, op kantoor of elders. 

24.50
Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending
    bij bestellingen vanaf 70 euro
  • Vandaag besteld
    binnen 1-2 werkdagen verstuurd
  • Niet goed, geld terug
    100% smaakgarantie

Kenmerken

Gegevens

Wijnproeverij met Frank

Frank Rozendaal, oprichter van de BiologischeWijnwinkel en Frank's Kitchen is kenner van (biologische) wijnen. Hij laat je op laagdrempelige wijze kennis maken met dit fantastische product. Per persoon proef je 6 a 7 wijnen en Frank vertelt bij iedere wijn over de wijnmaker en natuurlijk legt hij je uit hoe je de wijn beoordeelt en goed kunt proeven. 

"Over wijn wordt nodeloos ingewikkeld gedaan. Dat is superjammer, want hierdoor durven veel mensen nauwelijks iets te zeggen over een wijn, laat staan dat ze een wijnwinkel in zullen lopen. Waarom? Wijn is om van te genieten en juist bij uitstek een product om over te praten! Ik wil mensen enthousiast maken voor goede wijnen en kennis laten maken met bijzondere wijnen bijvoorbeeld wijnen gemaakt van autochtone, lokale druiven of zogenaamde "vin naturels". Die laatste zijn wijnen die zonder enige interventie in de wijngaard en -kelder tot stand komen. Maar we proeven ook doorsnee wijnen. Ik laat je proeven dat niet elke Chardonnay of Merlot hetzelfde smaakt."

Frank neemt alles mee wat je nodig hebt voor een goede proeverij, dus glazen, openers, spittoons, proeflijsten en smaakwielen. Het enige wat jullie hoeven doen is aandacht hebben en bovenal: tijd om te genieten!

Praktische informatie

Minimale grootte groep: 8 man/vrouw
Datum: in overleg
Aanvang: 19:30 uur
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: waar jij maar wilt (vanaf 60 km reiskosten a 0,19 p/km)
Vragen? Mail naar Frank via hallo@frankskitchen.nl

Reviews

Wijnproeverij (vanaf 8 personen)