LET OP: wij zijn met vakantie. Je bestelling wordt op maandag 24 augustus verstuurd!

Een smaakvol geschenk voor je klanten of personeel?Voor bedrijven en organisaties bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor relatiegeschenken, kerstpakketten, luxe verpakkingen en het bedrukken en lasergraveren van wijnkisten en verpakkingen. Wij helpen je natuurlijk met de keuze van de lekkerste producten.

Zakelijk bestellen bij Franks Kitchen.nl: 
- Relatiegeschenken
- Kerstpakketten
- Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
- Betalen op rekening
- Gratis advies
- En natuurlijk alles smaakvol en eerlijk geproduceerd (kan ook 100% bio)

Bedrijven kunnen bij ons op rekening betalen. Wij stellen graag een offerte voor je op waarbij we rekening houden met specifieke wensen. Per offerte bekijken we wat de verzendkosten zijn. Afleveren op meerdere adressen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Smaakvolle relatiegeschenken
Producten met smaak én een verhaal zijn leuk om weg te geven. Wij kunnen op basis van ons uitgebreide assortiment een uniek pakket voor je samenstellen. 

Verpakkingen bedrukken en (wijn)kisten graveren
Wij kunnen verpakkingen laten bedrukkken en wijnkissen kunnen worden bedrukt of met laser worden gegraveert, bijvoorbeeld met een logo of een gepersonaliseerde boodschap. Logo’s drukken wij fullcolour, middels zeefdruk, op het deksel, in elke gewenste grootte. Bij lasergraveren (logo en tekst worden dan in het deksel “gebrand”) kunnen we zelfs verder gaan en ieder deksel volledig personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van de ontvangers of een persoonlijke boodschap. 

Benieuw naar de mogelijkheden of vragen?
Wij adviseren je graag bij de keuze van de wijnen en het samenstellen van een mooi geschenk. Mail naar hallo@frankskitchen.nl of bel ons op 085 - 30 38 435