Over BiologischeWijnwinkel.nl

Op BiologischeWijnwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment biologische en biodynamische wijnen. Maandelijks voegen we nieuwe wijnvondsten toe. Onze wijnen zijn gemakkelijk online te bestellen en snel in huis. Wij leveren altijd binnen twee werkdagen en vanaf 70 euro dan betaal je geen verzendkosten. Online biologische wijn bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Onze voordelen op een rij

> Voor 16:00 uur besteld (op werkdagen), de volgende dag in huis!
> Gratis bezorging bij bestelling vanaf 70 euro*
> Bestelling per fles mogelijk
> Veilig betalen via je eigen bank met IDeal

* Zie onze klantenservice pagina voor meer informatie over onze bezorgtarieven.


100% biologisch, 100% lekker

Wij verkopen alleen wijn afkomstig uit biologisch of biodynamisch beheerde wijngaarden. Dat is een bewuste keuze. Wij zijn levensgenieters en in dergelijke wijngaarden floreert het leven als nergens anders. Tussen de wijnranken groeien bloemen en kruiden, kruipen kevers en zoemen de bijen. De biowijnboer heeft liefde voor zijn grond en geeft de natuur de ruimte. Het levert gezonde wijnranken op die diep wortelen en het beste uit de grond halen. Al dat moois wordt opgeslagen in de druif. En dat proef je! Wij worden er blij van en genieten dubbelop en we laten je graag meegenieten. Proost op de natuur!

Online wijn kopen zonder zorgen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling veilig en snel te laten verlopen. Betalingen op BiologischeWijnwinkel.nl verlopen via een beveiligde verbinding. Je kunt met IDeal betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Betalen via Paypal kan ook en wij accepteren tevens credit cards. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door MultiSafePay. Zij doen dit voor duizenden webshops in Nederland en daarbuiten.

De bezorging van onze wijnen gebeurt via PostNL of DPD. Wij verpakken je wijn in speciale dozen, waardoor breuk nagenoeg uitgesloten is. En mocht er toch een fles kapot gaan onderweg, dan krijgt je van ons uiteraard een nieuwe!

Wie zit er achter BiologischeWijnwinkel.nl?
Frank Rozendaal is oprichter van BiologischeWijnwinkel.nl. Hij runt zijn wijn webshop vanuit Benneveld, een klein dorpje midden in de Drentse natuur. Hij is naar eigen zeggen geboren met ‘groene genen’ en heeft van kleins af aan liefde voor de natuur en lekker eten en drinken. Hij volgde wijnopleidingen SWEN-2 en SWEN-3 bij Het Wijninstituut en overweegt nu de vinologenopleiding te gaan volgen. 

Contact
BiologischeWijnwinkel.nl
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld

Tel. 085 - 30 38 435
info@biologischewijnwinkel.nl

BiologischeWijnwinkel.nl is een activiteit van Frank's Food Company, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55862292.