Klantenservice

Frank's Kitchen stelt alles in het werk om jouw bestelling veilig, snel en heelhuids thuis te bezorgen. 

Levering & levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden worden besteld, worden nog dezelfde dag uitgeleverd via PostNL of DPD en deze worden over het algemeen reeds de volgende dag geleverd. PostNL en DPD bezorgen elke dag, behalve op zondag en op feestdagen. Wij verpakken je bestellng met zorg in. Mocht er toch een product kapot gaan onderweg, dan krijg je van ons uiteraard een nieuwe! Bij een bestelling boven de € 70,00 betaal je geen bezorgkosten, onder dit bedrag brengen wij € 6,95 in rekening. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op. 

(Voor bedrijven en horeca hanteren we andere bezorgtarieven. Op onze zakelijke pagina en horeca pagina vind je hierover meer informatie.) 

Betaalmogelijkheden
Je kunt met IDeal betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Je kunt ook betalen via Paypal, credit cards, Klarna en Apple Pay. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door Mollie. Zij doen dit voor duizenden webshops in Nederland en daarbuiten. Betalingen op Frankskitchen.nl verlopen altijd via een beveiligde verbinding. Nadat je je betaalwijze hebt geselecteerd word je omgeleid naar Mollie. Na betaling keer je terug op Frankskitchen.nl. 

(Zakelijke klanten en horecabedrijven kunnen op rekening betalen. De factuurtermijn is 30 dagen. Neem hiervoor aub contact op via hallo@frankskitchen.nl. Wij vernemen graag het factuur- en verzendadres en maken het dan voor je in orde.) 

Retourneren
Je bedacht over de aankoop? Geen probleem. Ongeopende producten kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn wel voor rekening van de afzender. Verpak de producten a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. Neem hiervoor contact met ons op via hallo@frankskitchen.nl of bel met 085 - 30 38 435. De producten kunnen ook - in overleg - worden afgegeven. Retourneren kan tot 3 maanden na aankoop. 

Klachten
Is er iets niet in orde met je bestelling? Of heb je een klacht over Frank's Kitchen? Laat het ons a.u.b. weten via hallo@frankskitchen.nl of bel met 085 - 30 38 435.