LET OP: We zijn er een paar dagen tussenuit. Je bestelling wordt maandag 2 maart verzonden!

Frank's Kitchen

Dunkertons Black Fox 50cl BIO

Dunkertons Black Fox Cider is typisch een Engelse cider: droog en licht bitter met verstopt wat zoet, maar je moet goed zoeken. Aangename geur van witte bloesem en rijpe appels. Stoer en straight. Een robuuste Engels cider, die avontuurlijke bierliefhebbers zeker zal aanspreken.

Aanbiedingsprijs 3.99 Normale prijs Sorry, your browser does not support inline SVG. 4.99
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch, Veganistisch
Alcoholpercentage 7%
Flesinhoud 50 cl
Afsluiter Kroonkurk
Kenmerken
Serveertemperatuur 3 - 5 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Engeland
Cidermakerij Dunkerton's

Gegevens

Meer over deze cider

De Dunkertons Black Fox is desalniettemin de populairste cider van Dunkertons: hij is een stuk droger en meer funky dan de fruitige Premium, zeer goed in balans en gemaakt van vijf typische ciderappels.

Dunkertons staat bekend om haar strikt natuurlijke aanpak inzake haar appels: van de verzorging in de boomgaard tot aan de rijping in het vat, alles is puur natuur. Ze gebruiken louter wilde gisten en geen chemicaliën, niet in de boomgaard en dus ook niet in de cidermakerij.

Bijzondere feiten

In Engeland worden de mooiste ambachtelijke ciders geproduceerd. Deze Black Fox is daar een goed voorbeeld van. De appels groeien in Pembridge, North West Herefordshire. Een prachtig gebied met halfhouten Middeleeuwse huisjes, bossen en weilanden afgezet met heggen.

In dat gebied doet een verhaal de ronde over een zwarte vos. Rode vossen, ja die kennen ze daar ook, maar de Black Fox is zo zwart dat “it might live in a man’s shadow and so never be seen….”. Een raadselachtig wezen dat geen mens ooit heeft gezien, maar waarvan iedereen huivert.

Reviews

Dunkertons Black Fox 50cl BIO