LET OP: wij zijn met vakantie. Je bestelling wordt op maandag 24 augustus verstuurd!

Frank's Kitchen groothandel

Frank's Kitchen werkt aan een eigen merk. Naast onze eigen honing kan je binnenkort meer producten verwachten. Naast ons eigen merk hebben we ook veel unieke producten van eigen import. Deze producten - zoals olijfolie, wijn, rillettes en bier -  verkopen wij ook selectief door aan andere winkeliers. Het zijn producten van prachtproducenten. Wij noemen ze smaakhelden, echt het neusje van de zalm! 

Klein maar fijn

We zijn misschien wel de kleinste groothandel van Nederland. En nee, we hebben geen eigen wagenpark en fancy logistiek, dus het kan zijn dat je af en toe wat geduld moet hebben. Maar, wat we wél hebben zijn producten die het wachten meer dan waard zijn! Dus als je daarnaar op zoek bent, naar producten met uitstekende smaak en een nog beter verhaal, dan horen wij graag van je. Heb je interesse in producten die niet op iedere van de straat te koop zijn? Neem dan contact op met Frank. 

Daarom Frank's Kitchen:

- Unieke producten van eigen import
- Aantrekkelijke wederverkoopprijzen
- Kleine hoeveelheden of producten per stuk zijn geen probleem
- Verstand van smaak
- SKAL certificaat, dus biologisch zit bij ons wel snor (niet-bio trouwens ook)

Wederverkopers kunnen bij ons op rekening betalen. Wij stellen graag een offerte voor je op. 

Wil je een keertje proeven? Neem contact op met Frank Rozendaal via +31 (0)85 - 30 38 435 of hallo@frankskitchen.nl Hij komt graag bij je langs of mailt je de groothandelsprijslijst. Goede smaak begint van Frank's Kitchen!