Top 5 meest verkocht

Cego do Maio Zalmfilet in olijfolie met citroen

Dit kleurrijke blikje bevat een flink stuk zalmfilet. Prachtig zalmroze van kleur en lekker licht en fris van smaak dankzij de citroen. De stukken zalm zijn ontgraat en ontveld en je kan ze direct gebruiken. Lekker op toast of door de pasta met room en verse rode peper. Dit is een mooi voorbeeld van hoe lekker de conserven-cultuur van Portugal kan zijn. Blikjes, wij zijn er dol op!

7.79
Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending
    bij bestellingen vanaf 70 euro
  • Vandaag besteld
    binnen 1-2 werkdagen verstuurd
  • Niet goed, geld terug
    100% smaakgarantie

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 150 gram
Lekker bij toast en door de pasta met room en rode peper
Kenmerken
Producent Cego do Maio
Land van herkomst Portugal

Gegevens

Zalm en niets anders dan zalm

Bij Cego do Maio werken ze met de hand en zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De zalm wordt simpelweg gereinigd en voorgegaard volgens traditionele methode. Vervolgens worden de blikjes gesteriliseerd, de zalm gaat erin en het blik wordt hermetisch afgesloten.

Inblikken is een perfecte en duurzame methode voor het bewaren van voedsel en zeker voor vis. De vis behoud op natuurlijke wijze zijn eiwitten en koolhydraten. Daar is niets anders voor nodig dan een blikje. Geniaal in al zijn eenvoud!

Over de maker

De visconserven van Cego do Maio zijn ware eyecatchers! De kleurrijke verpakkingen zijn een moderne twist op het oude ambacht van conserveren. Cego de Maio komt uit Póvoa, “het land van de zeilers” en bakermat van vele vissersgemeenschappen.

Cego de Maio heeft een ont-zet-tend uitgebreide lijn visconserven: van tonijn in tien smaken tot aan kabeljauw, makreel, sprotjes en sardientjes. Wij hebben lang niet alle producten in het assortiment, maar er zullen er snel meer volgen, want dit vraagt om meer!

Bijzondere feiten

Het Portugese gebied bestaat voor 97% uit zee. Geen wonder dus dat Portugal ’s werelds grootste verwerker van vis is! De kustlijn wordt gedomineerd door de ijskoude, planktonrijke Atlantische oceaan, vol heerlijke verse vis.

Sardientjes, makreel en tonijn zijn de meest voorkomende vissen, maar ook Atlantische zalmen belanden in de blikjes, zoals hier het geval is.

Reviews

Cego do Maio Zalmfilet in olijfolie met citroen