Frank's Kitchen

Champagne Bruno Michel Assemblée Brut met glazen in FSC wijnkist met fluwelen binnenwerk BIO

Een heerlijke gulle, biologische Champagne. Vol en appelig. Met de geur van brood en elegant bittertje. En hoewel Brut (droog), toch ook een klein zoetje, dat mooi in balans wordt gehouden door de zuren. Mooi ingepakt in een kist met zwart fluwelen binnenwerk en twee champagneglazen. Een mooie kist om cadeau te doen!

Zakelijk? Vraag offerte aan!

47.75
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch
Geschikt voor veganisten? Deze Champagne is geschikt voor veganisten
Kenmerken
Wijnhuis Bruno Michel

Gegevens

Meer over dit geschenk

Gemaakt van twee van de drie klassieke champagnedruiven Pinot Meunier (53%) en Chardonnay (47%). Catherine en Bruno Michel hebben 14 hectaren wijngaand, verdeeld over 35 percelen, rond het kleine plaatsje Pierry, een paar kilometer ten zuiden van Epernay. Twee hectaren worden op biodynamische wijze beheerd, de rest sinds 1999 ‘gewoon’ biologisch.

Wil je meerdere kisten versturen of een persoonlijke boodschap toevoegen? Neem dan contact met ons op, we regelen het voor je! We hebben een beperkt aantal kisten op voorraad, maar kunnen snel (heel veel) extra kisten leveren. Een briefje toevoegen of naar meerdere adressen versturen, het kan allemaal. (Bedrijven kunnen bij ons op factuur betalen. Mail je bestelling door met het factuuradres, dan maken we het in orde.)

Zakelijk? Vraag offerte aan!

Reviews

Champagne Bruno Michel Assemblée Brut met glazen in FSC wijnkist met fluwelen binnenwerk BIO