Conserven

Cego do Maio Makreelfilet in olijfolie met citroen

Open dit kleurrijke blikje en je komt grote stukken makreel en partjes citroen tegen. Dat is een heerlijke combi; de volvette vis werkt perfect samen met het frisse van de citroenpartjes. De rijke smaak maakt dit een ‘instant’ hapje voor tussendoor. Lekker op een toastje, een goed stuk brood of door de pasta. Raspje citroen of wat groene kruiden erover, klaar!

4.39
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 125 gram
Producent Cego do Maio
Kenmerken
Land van herkomst Portugal

Gegevens

Vis en niets anders dan vis

Bij Cego do Maio werken ze met de hand en zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De vis wordt simpelweg gereinigd en voorgegaard volgens traditionele methode. Vervolgens worden de blikjes gesteriliseerd, de makreel gaat erin en het blik wordt hermetisch afgesloten.

Inblikken is een perfecte en duurzame methode voor het bewaren van voedsel en zeker voor vis. De vis behoud op natuurlijke wijze zijn eiwitten en koolhydraten. Daar is niets anders voor nodig dan een blikje. Geniaal in al zijn eenvoud!

Over de maker

De visconserven van Cego do Maio zijn ware eyecatchers! De kleurrijke verpakkingen zijn een moderne twist op het oude ambacht van conserveren. Cego de Maio komt uit Póvoa, “het land van de zeilers” en bakermat van vele vissersgemeenschappen.

Cego de Maio heeft een ont-zet-tend uitgebreide lijn visconserven: van tonijn in tien smaken tot aan kabeljauw, makreel, sprotjes en sardientjes. Wij hebben lang niet alle producten in het assortiment, maar er zullen er snel meer volgen, want dit vraagt om meer!

Over het land van herkomst

Het Portugese gebied bestaat voor 97% uit zee. Geen wonder dus dat Portugal ’s werelds grootste verwerker van vis is! De kustlijn wordt gedomineerd door de ijskoude, planktonrijke Atlantische oceaan, vol heerlijke verse vis. Sardientjes, makreel en tonijn zijn de meest voorkomende vissen.

Reviews

Cego do Maio Makreelfilet in olijfolie met citroen