LET OP: We zijn er een paar dagen tussenuit. Je bestelling wordt maandag 2 maart verzonden!

Conserven

Briosa sardientjes met citroen & basilicum

Vis met een citroentje. Die kennen we. Doe daar wat bascilicum bij en je hebt een heel nieuwe smaakcombinatie. Deze sardientjes van Briosa hebben een diepe smaak. De vis is alvast ontgraat en ontveld. (Onthoofd ook, maar dat klinkt minder gezellig.) De basicilicum en het citroentje geven de stukken vis een aangename schwung. Stukjes vis die het goed doen op een toastje en die een door-de-weekse boterham in no time omtoveren in een feestmaal. Eetsmakelijk!

4.29
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 120 gram
Lekker bij Toast en op je boterham
Kenmerken
Producent Briosa
Land van herkomst Portugal

Gegevens

Kleurrijke blikjes, kleurrijke smaak!

De blikjes van Briosa Gourmet reflecteren de rijke Portugese keuken en smaken. De blikjes hebben alle kleuren van de regenboog en worden gemaakt volgens traditionele recepten.

Briosa is een moderne visverwerker met brandschone verwerkingsfaciliteiten, maar er komt nog steeds veel handwerk bij kijken om vis ontgraat en ontveld in een blik te krijgen.

Eerlijke vis en authentieke receptuur

Ze blikken MSC certificeerde tonijn, makreel en sardientjes in en gebruiken daarbij unieke smaken uit de Portugese keuken. Altijd fijn om een blikje van dit spul in huis te hebben. Lekker bij de borrel, door de pasta of op brood.

Over de regio

Veel ingeblikte vis komt uit Portugal. Niet zo gek als je de Atlantische Oceaan voor de deur hebt liggen. In het Midden van Portugal, aan de Atlantische kust, staat de fabriek van Briosa. Vanuit Figueira da Foz (letterlijk: Vijgenboom aan de monding) worden de heerlijkste visconserven de hele wereld over gestuurd.

Reviews

Briosa sardientjes met citroen & basilicum