LET OP: We zijn er een paar dagen tussenuit. Je bestelling wordt maandag 2 maart verzonden!

Conserven

Briosa Makreelfilet in pittige olijfolie

Spicy staat er op het etiket. En spicy it is! Dit zijn met recht pittige makreelfilets. In het blik vind je onder de grote stukken markreel complete pepertjes en kruidnagel wat de hitte verklaard. Het is vooral de olie die pittig is, laat je de vis uitlekken dan is ‘ie minder pittig. Dip je je brood in de olie dan krijg je weer de volle laag. Je kunt kiezen dus met deze vis!

4.29
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 120 gram
Producent Briosa
Kenmerken
Land van herkomst Portugal

Gegevens

Kleurrijke blikjes, kleurrijke smaak!

De blikjes van Briosa Gourmet reflecteren de rijke Portugese keuken en smaken. De blikjes hebben alle kleuren van de regenboog en worden gemaakt volgens traditionele recepten.

Briosa is een moderne visverwerker met brandschone verwerkingsfaciliteiten, maar er komt nog steeds veel handwerk bij kijken om vis ontgraat en ontveld in een blik te krijgen.

Eerlijke vis en authentieke receptuur

Ze blikken MSC certificeerde tonijn, makreel en sardientjes in en gebruiken daarbij unieke smaken uit de Portugese keuken. Altijd fijn om een blikje van dit spul in huis te hebben. Lekker bij de borrel, door de pasta of op brood.

Over de regio

Veel ingeblikte vis komt uit Portugal. Niet zo gek als je de Atlantische Oceaan voor de deur hebt liggen. In het Midden van Portugal, aan de Atlantische kust, staat de fabriek van Briosa. Vanuit Figueira da Foz (letterlijk: Vijgenboom aan de monding) worden de heerlijkste visconserven de hele wereld over gestuurd.

Reviews

Briosa Makreelfilet in pittige olijfolie