Lekkere verhalen

Lekker bezig

Lekker bezig

Wauw, wat een mooie maanden waren dat! Het was de afgelopen tijd rennen en nooit stilstaan. Een beetje chaotisch ook wel, maar leuk! Martine en ik verhuisden met ons bedrijf naar een ‘echte’ opslag met een nog echter kantoor, samen met Arne Steenbergen organiseerde ik een te gek diner (en dat gaan we de week voor kerst nog eens doen), ons bedrijf bestond in september alweer 10 jaar (hoera!), met collega natuurvrienden Gijsbert en Norbert probeer ik Coevorden aan ecologisch bermbeheer te krijgen (beter voor de bijen) en na veel bloed, zweet en bijna-tranen troffen we een bankier die 100% geloofde in onze plannen voor de toekomst! Gaaf, want daarmee staat er nu nog meer moois op stapel!

Achter de schermen ben ik met Wouter van Studio Baard bezig om onze huisstijl eens flink op te schudden. De huisstijl van Frank’s Food, maar ook die van de BiologischeWijnwinkel gaat na 6 jaar helemaal op de schop. We gaan er iets moois van bakken.

En de BiologischeWijnwinkel krijgt een broertje. Eén keer raden wat het broertje van de wijnwinkel graag drinkt…. Juist.

Volop in beweging dus. Lekker bezig!

Maar ik ben niet de enige die lekker bezig is. Om mij heen zie ik ook hartstikke veel toffe initiatieven. Neem bijvoorbeeld dat Graandiner van Mirjam Veenman en de mannen van de Graanrepubliek. Hoe leuk is dat? Is volgend weekend. Of het met oesters gevulde varken van de vissers van 't Ailand. Daar kan je dit weekend al van gaan genieten. Ze bestaan 5 jaar en geven een feestje. En trouwens ook hartstikke lekkere TV tegenwoordig bij de Zuiderburen. Het Goeie Leven. Gaat dat zien en wordt blij!

Ik zie zoveel lekkers om me heen (en eerlijk is eerlijk, ook veel dingen die niet lekker gaan….) dat ik een vaste rubriek introduceer: Lekker de Week in. Met wekelijks lekker nieuws van binnen én vooral ook van buiten Frank’s Food. Het format moet nog even sudderen, maar binnenkort in dit theater, zeker.

Jullie ook lekker bezig? Tips en toffe mensen, producten en evenementen hoor ik graag! Mag hieronder of per mailpostduifFacebook of Twitter.