Lekkere verhalen

H'eerlijke cadeaus en relatiegeschenken

H'eerlijke cadeaus en relatiegeschenken

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Tenminste, dat vinden wij. Misschien komt het omdat we aan het eind van het jaar altijd nog een eindspurt maken met relatiegeschenken en lekkere cadeaus? Daar zijn we je ook dit jaar uiteraard graag mee van dienst! De donkere dagen voor (en tijdens) kerst vragen om lekker eten en wat is er nu leuker dan een lekker pakket cadeau doen aan je vrienden, collega's en relaties? 

De afgelopen jaren mochten wij relatiegeschenken en kerstpakketten leveren aan mooie namen zoals Greenpeace, Unicef, The Body Shop, Wessanen, PGGM en Triodos Bank. Te gek natuurlijk! Ook een hele ris aan minder bekende namen passeerde de revue. Wij helpen je graag met het samenstellen van een pakket op basis van maatwerk. Heb je zelf geen inspiratie? Kijk dan eens welke cadeaus en geschenken wij alvast hebben voorbereid. Of bekijk de maatwerk mogelijkheden en neem contact op.

Grote(re) aantallen zijn geen probleem. Een persoonlijk kaartje of boodschap ook niet. Wij regelen het voor je, want wie wil er nu niet lekker het jaar uit?