Lekkere verhalen

Enjoy!

Enjoy!

Wijn staat voor mij gelijk aan genieten, dus toen ik vorig jaar het nobele plan had opgevat om een webshop te lanceren, was de keuze dus snel gemaakt: ik zou wijn gaan verkopen! Niet zo maar wijn, nee, biologische en biodynamische wijn. Een mooier product kon ik mij niet bedenken.

Wijn is een prachtproduct waar volop verhalen achter schuil gaan. Die verhalen wil ik graag met jullie delen, want genieten is stukken leuker met z’n allen. Dat was vanaf de start al de bedoeling, maar ‘t bleek best wat tijd en inspanning te kosten op zo’n shop goed op poten te zetten. Nu de shop een jaar draait – hij heeft inmiddels ook een Belgisch zusje gekregen! – is de tijd rijp. BiologischeWijnblog.com is een feit!

Geniet en ga mee. Ik neem jullie via deze blog mee op reis langs wijngaarden in Nederland, België en daarbuiten, zal interviews houden met markante mensen uit de wijnwereld, vanzelfsprekend de mooiste wijnen proeven en hier beschrijven en ook mijn ogen, neus en mond open houden voor al het lekkers wat verder op mijn pad komt. Verder maak ik jullie graag deelgenoot van mijn verdere plannen in de wijnwereld, want geloof me, dit was slechts het begin en het smaakt naar heel veel meer!