Frank’s Kitchen on Tour
De afgelopen tijd ben ik veel op pad geweest voor Frank’s Kitchen en dat werpt zijn vruchten af. De eerste verkooppunten zijn een feit! Per week komt er nu gemiddeld … Lees meer
De afgelopen tijd ben ik veel op pad geweest voor Frank’s Kitchen en dat werpt zijn vruchten af. De eerste verkooppunten zijn een feit! Per week komt er nu gemiddeld … Lees meer
Yes, het is zover! Ze staan online, mijn potjes honingmosterd en handgemaakte snijplanken van duurzaam hout! Ja, hoe stiller op de socials, hoe meer er gebeurt in mijn keuken en … Lees meer
Frank’s Kitchen was tot voor kort een biologisch gecertificeerd bedrijf. Was, want ik heb het biologische certificaat voorlopig ingeleverd. Niet omdat ik niet meer geloof in biologisch, maar omdat de … Lees meer
De wereld is in rust. Locked down. Wist je dat honingbijen elke winter deel nemen aan een vrijwillige lockdown? Aan anderhalve meter afstand doen ze dan weer niet. Ze kruipen … Lees meer
Onlangs schreef ik over hoe ik impact denk te gaan maken. Impact begint voor Frank’s Kitchen bij honing en bijen. Honing is een machtig mooi en bijzonder product. Bijen verdienen … Lees meer
Het borrelt in Benneveld, op allerlei fronten. De voornaamste borrel is natuurlijk Frank’s Kitchen zelf. Het ombouwen van ons bedrijf kost tijd, maar het gaat gestaag de goede kant op. … Lees meer
Eind deze zomer maakte ik bekend dat ik Frank’s Kitchen aan het omvormen ben tot een sociale onderneming. Dat is geen 1-2-3-tje en ik heb nog een lange weg te … Lees meer
Zo. Het stof is neergedaald, nagenoeg alle voorraad is verkocht – waarvoor dank! – en zoals je ziet heb ik de oude webshop inmiddels uit de lucht gehaald en deze … Lees meer
Wij hebben groot nieuws. Ga er maar even voor zitten, want Frank’s Kitchen gaat flink veranderen. We gaan een volledig nieuwe koers varen en nemen binnenkort afscheid van onze webshop. … Lees meer
“Weet jij misschien waar ik de mannen van IESSEL cider kan vinden?”, vroeg ik aan een dame in de binnentuin van het klooster. “Ja hoor. Ik ben deze week poortwachter. Ik slaap … Lees meer
Nederland is een appelland. Maar geen appelciderland. Dat is best vreemd en ook wel een gemis, want cider is een fantastische drank. Cider is net zo gevarieerd als wijn en … Lees meer
Het is zover: de BiologischeWijnwinkel is samengevoegd met Frank’s Kitchen! Voor de lekkerste biologische wijnen ben je voortaan van harte welkom op de wijnafdeling van Frank’s Kitchen. Inloggen met hetzelfde … Lees meer