Biologisch bier

Lousberg 33cl BIO

Bier van hoge gisting en hergisting op de fles. Een complex, rijk bier met een zacht en romig mondgevoel. Complex maar desondanks opvallend (gevaarlijk...) makkelijk drinkbaar! Smaakt goed bij kazen en dat is geen toeval: Het Hinkelspel is eigenlijk een kaasmakerij. Maar, bierbrouwen gaat ze ook meer dan aardig af. Heerlijk bier, echt een aanrader!

Aanbiedingsprijs 2.75 Normale prijs Sorry, your browser does not support inline SVG. 3.09
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% SmaakgarantieDankzij onze smaakhelden
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Biersoort Blond
Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 8%
Flesinhoud 33 cl
Kenmerken
Afsluiter Kroonkurk
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst België
Brouwerij Het Hinkelspel

Gegevens

Meer over dit bier

Bier van hoge "goesting" zouden ze grappen in Belgie. En wij zijn het met ze eens, want jongens, jongens, dit is lekker bier hè? Complex, compleet en rijk en tegelijkertijd toegankelijk en makkelijk drinkbaar. Past goed bij een hapje eten, dus wat wens je nog meer?

Producent het Hinkelspel is eigenlijk kaasmaker. Ze laten dit bier maken bij Proefbrouwerij Lochristie. Die weten hoe je bier brouwt, daar is dit bier een perfect voorbeeld van. Een van onze absolute favorieten!

Over de brouwerij

Het Hinkelspel is de naam die op het etiket prijkt. Het Hinkelspel is kaasmaker in Gent en heeft het brouwen van dit bier uitbesteedt aan Lochristi. Die bewijzen eens te meer een gedegen partner te zijn, want dit bier is ronduit perfect.

Reviews

Lousberg 33cl BIO