BiologischeWijnwinkel is nu Frank’s Kitchen

Het is zover: de BiologischeWijnwinkel is samengevoegd met Frank’s Kitchen! Voor de lekkerste biologische wijnen ben je voortaan van harte welkom op de wijnafdeling van Frank’s Kitchen.

Inloggen met hetzelfde account
Je kunt bij Frank’s Kitchen bestellen met dezelfde gegevens als bij de BiologischeWijnwinkel. Het bestelproces is hetzelfde gebleven, de betaal- en verzendwijzen ook (Update 27-3-2020: inmiddels kan je achteraf ook betalen met Klarna). Ook hebben we je bestelhistorie meegenomen naar Frank’s Kitchen. Je kunt dus ongestoord verder shoppen!

Wees welkom op onze nieuwe wijnafdeling
Naast wijn vind je bij Frank’s Kitchen ook ander lekkers, zoals olijfoliechocoladehoning van Frank’s eigen bijen en andere dranken zoals cider en speciaalbier. Het smaakavontuur gaat verder! Op de wijnafdeling vind je veel vertrouwde biologische en biodynamische wijnen. Nu de verbouwing klaar is ontstaat ook ruimte voor nieuwe wijnen. Die kan je binnenkort online verwachten.

Hetzelfde team, meer lekkers
Het team achter Frank’s Kitchen is hetzelfde gebleven. Frank en Martine blijven voor je klaar staan. Onze service blijft zoals je van ons gewend bent. Wat wel is veranderd, is onze ambitie en onze dromen. We willen niet langer alléén een wijnhandel zijn. Wijn is en blijft wel een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, maar er is zoveel meer moois en lekkers te vinden, dat gaan we toevoegen aan ons assortiment.

Smaak met een goed verhaal
We zijn vastbesloten om Frank’s Kitchen uit te bouwen tot het lekkerste bedrijf van Nederland! Bij Frank’s Kitchen draait alles om smaak en om producten met een goed verhaal. Dat goede verhaal gaan we meer vertellen. Graag laten we aan je zien met wie we samenwerken en waarom. We kiezen meer dan ooit bewust voor kleine producenten en familiebedrijven – smaakhelden zoals wij ze graag noemen – die net als wij vol overtuiging kiezen voor ambachtelijke productie en 100% smaak.

We nemen jou graag mee op smaakavontuur en we hopen van harte dat we je ook in ons vernieuwde bedrijf als klant mogen blijven verwelkomen!

Met smakelijke groet,

Frank en Martine

P.S. De wijnkelder is de afgelopen tijd flink opgeruimd, waarvoor dank. Er zijn nog wat aanbiedingen over, dus kijk ook even bij de OP=OP sectie van de wijnafdeling. Tip van de dag 🙂