BiologischeWijnwinkel gaat op in Frank’s Kitchen

We hebben groot nieuws: de BiologischeWijnwinkel houdt voor de zomer op te bestaan. We gaan verder als Frank’s Kitchen! Een nieuwe naam, hetzelfde team. Een nieuwe look, hetzelfde bedrijf. Waarom? We we leggen het je hier graag uit. 

Alle aandacht naar Frank’s Kitchen
Na ‘tien jaar wijn’ is het tijd om de blik te verbreden. Die koers hebben we vorig jaar al ingezet met de lancering van Frank’s Kitchen. Naast wijn verkopen we daar ook ander lekkers, zoals (biologische) olijfolie, balsamico, chocolade, honing en cadeaus. Dat bevalt goed. Zo goed, dat we daarmee verder willen gaan. Er is zóveel moois en lekkers te vinden, daar gaan we werk van maken! De liefde voor wijn zal altijd blijven en is de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar toegenomen. De keuze voor bio blijft ook, maar twee aparte webshops runnen is wat te veel van het goede en het leidt af van wat we daadwerkelijk willen. We willen Frank’s Kitchen uitbouwen tot het lekkerste bedrijf van Nederland. En dus gaan we verder onder die naam.

Wat verandert er voor jou?
Voor jou als wijnklant verandert er voorlopig niets. De BiologischeWijnwinkel blijft vooralsnog gewoon online en we zullen hem ondertussen aan de achterkant samenvoegen met Frank’s Kitchen zodat je straks gewoon kunt inloggen met je huidige account. Ook zullen we de wijnafdeling van Frank’s Kitchen opnieuw inrichten, zodat je daar straks alle wijnen goed kunt terugvinden. We verwachten hier een paar weken voor nodig te hebben en je ontvangt bericht zodra we zover zijn.

Uitverkoop en focus op Europese wijnen
De komende tijd zullen we uitverkoop houden. We gaan ruimte maken voor nieuwe wijnen. Een aantal wijnen zal uit het assortiment gaan. We stoppen bijvoorbeeld met wijnen uit De Nieuwe Wereld en gaan de focus verleggen naar wijnen die dichterbij huis worden gemaakt. In Europa hebben we geweldige wijnmakers en -gebieden, dus waarom zou je wijnen van de andere kant van de wereld hierheen halen? Dat past niet langer in onze duurzaamheidsambities. We gaan met Frank’s Kitchen voor nog meer impact, een nog groenere bedrijfsvoering en nog meer lekkers!

Met volle kracht vooruit!
We nemen je graag mee in deze nieuwe fase van ons bedrijf. Wij hebben er aan onze kant al heel wat koppen koffie, brainstormsessies en diepgravende gesprekken over gevoerd, maar we begrijpen dat het bij jou wellicht wat vragen oproept. Stel ze dan ook gerust! We staan voor je klaar zoals we altijd hebben gedaan.

Wij zijn er klaar voor: 2020 wordt een bijzonder lekker jaar met Frank’s Kitchen! Hopelijk zien we je daar!

Binnenkort meer nieuws!

Smakelijke groet,

Frank en Martine