De Grote Verbouwing – Deel 4: klaar en weer verder!

Het is even stil geweest aan het verbouwingsfront. Tenminste, qua blogs dan. De verbouwing is gewoon doorgegaan en voor nu zijn we eigenlijk wel klaar: de nieuwe huisstijl staat, de eerste vaste Frank’s Kitchen klanten zijn een feit en we zijn alweer aanbelandt bij de volgende stap: een eigen productlijn!

Het verbouwen en ombouwen heeft flink wat tijd en energie gekost en hoewel moe, zijn we ook trots en voldaan. Er staat echt iets om op voort te bouwen! Mijn droom van een delicatessenwinkel is werkelijkheid geworden. Supergaaf!

Het was de afgelopen tijd een beetje een rollercoaster, want naast de verbouwing gebeurde er achter de schermen nog veel meer. Wat lang niet iedereen weet is dat ik ook werk als freelance marketing- en internetspecialist voor andere bedrijven. Eigenlijk run ik dus twee bedrijven en ook aan die andere kant waren mooie ontwikkelingen met nieuwe gave klanten en een flinke uitbreiding van het aantal klussen. Ik moest dus simultaan schaken en vandaar dat de communicatie hier even stilviel, sorry. Maar we pakken de draad weer op! Want hoewel de verbouwing wel klaar is, is er nog genoeg te vertellen.

Dag biershop, hallo bierafdeling
Eerst nog even het laatste stukje van de verbouwing: deze week is de bierwebshop overgegaan in Frank’s Kitchen. De biershop dus uit de lucht, maar we stoppen niet met de verkoop van biertjes! Een aparte webshop bleek niet te werken, maar verkoop binnen Frank’s Kitchen loopt prima. Bierliefhebbers kopen nu eenvoudig een paar biertjes met wat andere lekkere dingen. Precies zoals ik had gehoopt! Daarmee is een aparte biershop overbodig. Die gaat dus uit de lucht en liefhebbers van speciaalbier kunnen nu bij Frank’s Kitchen terecht.

(Wijnliefhebbers, wees gerust: de BiologischeWijnwinkel blijft wél gewoon in de lucht, naast Frank’s Kitchen. Bij Frank’s Kitchen zal het wijnassortiment wel wat gaan veranderen: meer wijnen van rare druiven en uit vergeten streken. Daar kom ik later nog wel eens op terug!)

Frank’s Kitchen producten!
De volgende stap in mijn foodavontuur is het opzetten van een eigen productlijn. Jawel! Frank’s Kitchen krijgt nóg meer smoel! Achter de schermen ben ik al een tijdje druk aan het experimenteren, proeven en testen met een aantal eigen producten. Mijn eigen keuken dient de laatste tijd letterlijk als “Frank’s Kitchen”. Frank’s Test Kitchen om precies te zijn. In mijn vrije uurtjes maak ik nieuwe creaties die soms faliekant mislukken, maar ook al wel eens aardig in de buurt zitten. Dit experimenteren duurt nog wel even voort, want ik zoek naar perfecte recepten, maar er is één product dat al rijp is om op de markt te komen. Het laat zich raden wat dat zal zijn… Maar er volgt snel meer en het wordt superlekker.

De schijnwerper op onze smaakhelden
Frank’s Kitchen krijgt steeds meer vorm en natuurlijk blijven er ontwikkelingen komen. Maar De Grote Verbouwing is wel klaar. En dus is het tijd om “mijn” smaakhelden in het zonnetje te zetten.

We hebben supergave en lekkere producten in het assortiment die worden gemaakt door heerlijk eigengereide producenten. Ik heb jullie meegenomen in een stukje van mijn verhaal en je weet nu een beetje waar mijn verhaal heengaat, maar je kent de helden achter al die andere producten nog niet. Ik zal de schijnwerper de komende tijd op hen richten en in de luwte verder werken aan mijn eigen producten.

Misschien word ik te zijner tijd zelf ook wel een smaakheld…. Vooralsnog kijk ik vooral op tegen zoveel vakmanschap en ambacht als mijn producenten tentoonspreiden. Het is geweldig wat zij doen en hoe ze leven voor hun vak. Daar zitten nog zó ongelooflijk veel lekkere verhalen in! En die krijg jij binnenkort te horen.